Λέβητες συμπύκνωσης: Οικονομική θέρμανση με ποιότητα

Ένας από τους πολλούς προτεινόμενους τρόπους θέρμανσης για την οικία σας, είναι οι λέβητες συμπύκνωσης, οι οποίοι μπορούν να εκμεταλλευτούν περίπου το 80% της θερμότητας που προκύπτει από την ατμοποίηση του υδρατμού, φτάνοντας σε απόδοση υψηλού επιπέδου.

Γιατί όμως να επιλέξετε την τεχνολογία συμπύκνωσης;

Τέτοιου είδους λέβητες έχουν βαθμό απόδοσης μεγαλύτερο από τα συμβατικά μοντέλα. Ο λόγος είναι η πλήρης εκμετάλλευση της θερμότητας των καυσαερίων, με αποτέλεσμα να πραγματοποιείται ανάκτηση της ίδιας της ζέστης μέσω ενός εναλλάκτη.

Οι τελικές απώλειες, συγκριτικά με τα άλλα είδη λεβήτων φτάνουν να είναι τόσο μικρές και ανεπαίσθητες που δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα στην λειτουργικότητα του συστήματος αλλά και στον ίδιο τον χώρο.

Οι λέβητες συμπύκνωσης θεωρούνται επίσης, ένα από τα πιο συμφέροντα συστήματα που μπορούν να σας προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον για μία ανακαίνιση σπιτιού.

Στην εταιρεία Thermogas μπορείτε να βρείτε πολλά μοντέλα από λέβητες συμπύκνωσης που μπορούν να σας δώσουν όλα τα θετικά που χρειάζεστε. Δύο από αυτά είναι:

  • ecoTEC VUW Plus

    Επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης που μπορεί να προσφέρει ζεστό νερό χρήσης όλες τις ώρες της ημέρας

  • ecoTEC VU Plus

    Επίτοιχος λέβητας, που μπορεί να προσφέρει θέρμανση και ζεστό νερό χρήσης ταυτόχρονα

Η εταιρεία Thermogas μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις σας σε όλα τα στάδια ανακαίνισης του σπιτιού σας αλλά να αλλάξει και την υπάρχουσα θέρμανση με λέβητες, αντλίες ή λύσεις ηλιοθερμίας & γεωθερμίας.

Ζητήστε προσφορά από τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο της Vaillant στην Ελλάδα και δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον στο σπίτι σας!

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved