Φυτοδιακόσμηση και εσωτερικό περιβάλλον

Η πτυχιακή εργασία 'Φυτοδιακόσμηση και σύγχρονη βελτίωση του εσωτερικού περιβάλλοντος' πραγματεύεται το θέμα της σωστής τοποθέτησης και περιποίησης των φυτών, προκειμένου να βελτιωθεί η διαβίωση των ενοίκων στον εσωτερικό χώρο.

Η συγγραφέας της εργασίας, περιγράφει αναλυτικά, την κακή ποιότητα του αέρα και τη μόλυνση στο εσωτερικό των κτιρίων, λόγω των χημικών προιόντων, των οικοδομικών υλικών, της ρύπανσης, κλπ. Αναφέρεται, στη θετική επίδραση που μπορούν να έχουν τα φυτά (ως φυσικοί καθαριστές του αέρα) στην υγεία των ενοίκων, στην παραγωγικότητα των εργαζομένων, στη θετική εικόνα μιας επιχείρησης και στην αυξηση των πωλήσεων. Ωστόσο, το θέμα της επιλογής των κατάλληλων φυτών, είναι τόσο σύνθετο που χρεάζεται έναν κατάλληλα ειδικευμένο επαγγελματία.

Η τεχνολογία της Φυτοεξυγίανσης, μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του συνδρόμου 'του άρρωστου κτιρίου'. Βεβαια, για να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη, τα φυτά πρέπει να είναι υγιή και σε πολή καλη κατάσταση.

Στις τελευταίες σελίδες της εργασίας δίνονται συγκεκριμένα παραδείγματα κατόψεων, με περιγραφή των φυτών και των αντίστοιχων χώρων τοποθέτησης. Στο τέλος, υπάρχει αναλυτική λίστα διαφόρων φυτών εσωτερικού χώρου με πολύτιμες πληροφορίες.

Τίτλος πτυχιακής εργασίας:

Φυτοδιακόσμηση και σύγχρονη βελτιωση του εσωτερικού περιβάλλοντος

Σπουδάστρια:

Κωσταρη Ευανθία

Εισηγητής:

Αντωνίου Θεωδορος

Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας, Τμήμα Βιολογικών, θερμοκηπιακών καλλιεργειών και ανθοκομίας / Ηράκλειο, Μάρτιος 2010

Ανάγνωση Βιβλίου: Εδω

Απο την πτυχιακή εργασία " φυτοδιακόσμηση και συγχρονη βελτιωση του εσωτερικού περιβάλλοντος, Κωστάρη Ευανθία, 2010

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved