Σχεδίασε το μόνος σου-Sweet Home 3D

Το Sweet Home 3D είναι μια δωρεάν εφαρμογή, που σας επιτρέπει να τοποθετείτε έπιπλα και αντικείμενα σε μία κάτοψη, έτσι ώστε να διαπιστώσετε αν χωρούν πριν τα αγοράσετε αλλά και να πειραματιστείτε με διάφορες εναλλακτικές διατάξεις των επίπλων. Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με τα χρώματα και υλικά.

Ο σχεδιασμός, γίνεται με τις πραγματικές διαστάσεις. Με το εργαλείο ‘τοίχος σχεδιάζετε την κάτοψη του χώρου και στη συνέχεια τοποθετείτε πόρτες και παράθυρα. Επιπλέον, το πρόγραμμα διαθέτει αρκετές βιβλιοθήκες όλων των βασικών επίπλων αλλά και δυνατότητες φωτισμού, υλικών και rendering.

Παρόλο που ο σχεδιασμός γίνεται κυρίως στην κάτοψη, εντούτοις ο χώρος προβάλετε και τρισδιάστατα. Το πρόγραμμα είναι εύκολο και δυναμικό ωστόσο είναι κατάλληλο κυρίως για ερασιτέχνες, οι οποίοι επιθυμούν να επέμβουν στο χώρο τους, προλαμβάνονταν πιθανά λάθη, όπως για παράδειγμα αγορά επίπλων σε ακατάλληλες διαστάσεις.

Το Sweet home 3d είναι δωρεάν και διατίθεται και στην ελληνική γλώσσα. Μπορείτε είτε να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας είτε να το δουλέψετε online.

sweet home 3d

Περισσότερες χειροτεχνίες για παιδιά

Banne craftsboom01

Σχετικά Άρθρα

  • Σχεδίασε το μόνος σου: Autodesk Homestyler Σχεδίασε το μόνος σου: Autodesk Homestyler

    Ένα δωρεάν σχεδιαστικό πρόγραμμα για οικιακούς χρήστες

    γράφει Ναταλία Αλεξίου (naidesign) - Αρχιτέκτων εσωτερικών χώρων-διακοσμήτρια

    Το Autodesk Homestyler είναι μια εύχρηστη εφαρμογή που σκοπό έχει να διευκολύνει τους ιδιώτες να ανακαινίσουν ή να διακοσμήσουν δωμάτια χρησιμοποιώντας οικοδομικά στοιχεία (τοίχους, πλάκες, ανοίγματα κτλ.), συσκευές, έπιπλα και άλλα είδη. Πρόκειται για μια διαδικτυακή υπηρεσία που διατίθεται δωρεάν και χωρίς να προϋποθέτει την εγκατάσταση ειδικού λογισμικού στον υπολογιστή του χρήστη.

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved