Αγοράζοντας έπιπλα απο το διαδίκτυο - Μερικές συμβουλές για να είστε σίγουροι ότι οι διαστάσεις των επιπλων θα είναι οι ιδανικές

Online αγορές, ηλεκτρονικές αγορές, αγορές από το διαδίκτυο Online αγορές, ηλεκτρονικές αγορές, αγορές από το διαδίκτυο

Σήμερα, ένα σημαντικό μέρος του ηλεκτρονικού εμπορίου γίνεται διαδικτυακά. Και μπορεί οι κατηγορίες των αγοραπωλησιών που διεκπεραιώνονται online να έχουν αυξηθεί και να περιλαμβάνουν από βιβλία και ρούχα μέχρι τρόφιμα και είδη τεχνολογίας, εντούτοις στα έπιπλα φαίνεται να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες.

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο από online καταστήματα που πωλούν έπιπλα σε μεγάλη ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές. Οι ηλεκτρονικές αγορές επίπλων έχουν γίνει πολύ πιο εύκολες και πιο βολικές από ποτέ. Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν την ευκολία των αγορών στο αγαπημένο τους κατάστημα από την άνεση του σπιτιού τους χωρίς να αισθάνονται πίεση να αγοράσουν ένα αντικείμενο, καθώς μπορούν να κάνουν συγκρίσεις σε διαφορετικούς ιστότοπους, εξασφαλίζοντας καλύτερες τιμές.

Φυσικά, η αγορά από ηλεκτρονικά καταστήματα επίπλων συνοδεύεται από κάποιες δυσκολίες. Ίσως η μεγαλύτερη δυσκολία έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι πελάτες δεν μπορούν να αντιληφθούν το μέγεθος των επίπλων, βλέποντας απλά κάποιες φωτογραφίες στο διαδίκτυο.

Τι μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε τα σωστά έπιπλα για το δικό σας χώρο:

Μετρήστε πολύ καλά το χώρο σας. Καταρχάς, θα πρέπει να μετρήσετε καλά τις διαστάσεις του χώρου έτσι ώστε να είστε βέβαιοι ότι το έπιπλο που πρόκειται να αγοράσετε θα χωράει. Η γνώση των διαστάσεων του χώρου θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την αγορά επίπλων που είναι πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά για τον χώρο.

Αυτό ισχύει τόσο για αγορές μέσω διαδικτύου όσο και για αγορές εντός καταστήματος.

Όσον αφορά στα ηλεκτρονικά καταστήματα επίπλων, πρέπει να ελεγχετε προσεκτικά τις διαστάσεις των προϊόντων που αναγράφονται στην περιγραφή του προιόντος, αναζητώντας όχι μόνο το πλάτος και το μήκος αλλά και το ύψος. Σε περίπτωση που δεν αναγράφονται διαστάσεις, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε με το κατάστημα είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

Και, επειδή οι πελάτες δεν μπορούν εύκολα να κρίνουν από τις φωτογραφίες, οι ειδικοί στη διακόσμηση συνιστούν να ακολουθήσετε ένα κόλπο. Για να δείτε λοιπον, πρακτικά αν το έπιπλο είναι πολύ μεγάλο ή πολυ μικρό για το χώρο σας, μπορείτε να σχηματίσετε το περίγραμμα του στο πάτωμα, χρησιμοποιώντας μια χαρτινη κολλητική ταινία.

Επίσης, θα πρέπει να μετρήσετε και τις διαστάσεις των πορτών, έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι το έπιπλο θα περάσει μέσα από την πόρτα.

Ενα θετικό στοιχείο, είναι ότι τα περισσότερα έπιπλα που πωλούνται online αποτελούν συναρμολογούμενες κατασκευες. Αυτό σημαίνει ότι τα έπιπλα έρχονται στο σπίτι σας, σε κουτί και μπορούν να μεταφερθούν εύκολα με ασανσέρ ή μέσα από στενούς διαδρόμους και πόρτες.

Η ιδέα της πώλησης επίπλων σε κομμάτια, τα οποία ο πελάτης καλείται να συναρμολογήσει, χρησιμοποιήθηκε στο έπακρο από την ΙΚΕΑ. Πράγματι, τα περισσότερα έπιπλα που πωλούν τα ΙΚΕΑ, διακινούνται σε κλειστές συσκευασίες. Ο πελάτης λοιπον, καλείται να συναρμολογήσει μόνος του το έπιπλο ενώνοντας και βιδώνοντας τα τεμάχια. Στη σύγχρονη εποχή του διαδικτύου, η λογική των ΙΚΕΑ έχει υιοθετηθεί και απο άλλες εταιρείες επίπλων, οι οποίες στην προσπάθειά τους να διευκολύνουν τη μεταφορά σε μακρικές αποστάσεις και να μειώσουν το κόστος παράγουν και διακινούν συναρμολογούμενα έπιπλα ή έπιπλα που κλείνουν, έτσι ώστε να χωρούν σε πρακτικές συσκευασίες.

ikea έπιπλα, κιτρινη καρέκλα

Και παρόλο που οι πελάτες δυσκολεύονται συχνά να συναρμολογήσουν μόνοι μόνοι τους τα έπιπλα ακολουθώντας τις πολλές φορές δυσνόητες οδηγίες, πρέπει να παραδεχτούμε ότι αυτή η πρακτική βελτίωσε σημαντικά τις μεταφορές επιπλων και μείωσε το κόστος τους. Αναμφίβολα, η λογική των συναρμολογημένων επίπλων ταιριάζει και με την ανάπτυξη του διαδικτύου, δηλαδή με τη δυνατότητα παραγγελίας προϊόντων από οπουδήποτε στον κόσμο.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved