Βρεφικά κρεβάτια για ποιοτικό ύπνο και άνετα μαξιλάρια για τη στιγμή του θηλασμού

Από τη στιγμή που μάθατε ότι είστε έγκυος σίγουρα έχετε κρυφοκοιτάξει σε πολλά καταστήματα διάφορα μωρουδιακά! Όλες οι μέλλουσες μητέρες ζουν με αυτό το άγχος, ειδικά αν είναι η πρώτη φορά. Έχουν διαλέξει σωστά; Ποιο είναι το καταλληλότερο για το βρεφικό δωμάτιο του μικρού τους ήρωα;

Εμείς θα σας πούμε ότι ξεχωρίσαμε ένα online κατάστημα με έδρα τη Θεσσαλονίκη που φιλοξενεί τα μεγαλύτερα brands, κάνει παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα και έχει τις πιο οικονομικές κούνιες - κρεβάτια και είδη βρεφανάπτυξης. 

Πάρτε μία γεύση από είδη που όλες χρειάζεστε πριν την άφιξη του μωρού στο σπίτι.

Βρεφική κούνια με μηχανισμό λικνίσματος από την Lorelli - Bertoni

10150490025 a 400x444

Η βρεφική κούνια με μηχανισμό λικνίσματος είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, αφού ο μηχανισμός λικνίσματος κάνει αυτό που μερικές στιγμές δεν μπορεί η μαμά και ο μπαμπάς. Βάζει το παιδί σας πάλι για ύπνο!

Μετά από την ηλικία που θα αποφασίσετε εσείς τα κάγκελα μπορούν να αφαιρεθούν και η κούνια να μετατραπεί σε ένα πανέμορφο καναπεδάκι. Με δύο επίπεδα στο στρώμα και αποθηκευτικό χώρο που θα σας βολέψει όσο δεν φαντάζεστε. 

Μία αγορά μέχρι την ηλικία των 6!

krevati kounia licno argo 054 enlarge 400x444

Από την Licno, μπορείτε να βρείτε το προεφηβικό κρεβατάκι που θα σας λύσει τα χέρια. Με δύο θέσεις για το στρώμα και ειδικά στηρίγματα για την μετατροπή του σε προεφηβικό, το κρεβατάκι ΑΡΓΩ είναι μία καταπληκτική επιλογή. Η ζωγραφιά στο κεφαλάρι μπορεί να αλλαχθεί ή να αφαιρεθεί εντελώς. 

Το πιο απαραίτητο βοήθημα για τον θηλασμό

7990243 400x444

Αναρωτιέστε γιατί να αγοράσετε μαξιλάρι θηλασμού; Σας προτείνουμε ένα από τα εργονομικά μαξιλάρια της Chicco για να έχετε την καλύτερη άνεση στην πιο γλυκιά στιγμή. Το μαξιλάρι θηλασμού Boppy εξασφαλίζει ότι θα έχετε τη σωστή θέση και εσείς και το μωρό κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Οι περισσότερες γυναίκες το χρησιμοποιούν για να μην έχουν πολύ βάρος στα μπράτσα και τον αυχένα. Λόγω του σχήματός του αγκαλιάζει το σώμα της μητέρας και προσαρμόζεται σε όλα τα σωματότυπα. 

Βρείτε όλα τα παραπάνω βρεφικά είδη μόνο στο online κατάστημα Paidoupoli.

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved