Μονά κρεβάτια ΙΚΕΑ

Malm

Τα έπιπλα της ΙΚΕΑ διακρίνονται για τον έξυπνο αλλά και σύγχρονο σχεδιασμό τους. Άλλωστε, η συλλογή από μονά κρεβάτια δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά και τους εφήβους αλλά και σε νέους. 

Η οικονομικότερη πρόταση είναι το κρεβάτι FJELLSE με σκελετό από μασίφ ξύλο πεύκου. Το γεγονός, ότι ο σκελετός έχει φυσική ξύλινη όψη είναι ιδιαίτερα πλεονεκτικό καθώς έτσι η επιφάνεια μπορεί να βαφεί με οποιοδήποτε βερνίκι, ακόμα και σε έντονα χρώματα, δίνοντας τη δυνατότητα στον αγοραστή να προσθέσει την προσωπική του πινελιά. 

μονό κρεβάτι ικεα

Κρεβάτι FJELLSE από την ΙΚΕΑ. Προτείνεται να βάψετε την επιφάνεια του ξύλινου σκελετού με έγχρωμο βερνίκι και να δώσετε έτσι προσωπικό ύφος στο έπιπλο. 

Το κρεβάτι MALM, είναι κατασκευασμένο από μοριοσανίδα, με επιφάνεια από ίνες ξύλου. Διατίθεται σε δύο χρώματα (λευκό και μαύρο). Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ο λιτός σχεδιασμός του. Ως εκ τούτου, ταιριάζει με πολλά και διαφορετικά στυλ διακόσμησης.

κρεβατι ικεα

Κρεβάτι MALM από την ΙΚΕΑ. Καθώς, ο σχεδιασμός του είναι λιτός προτείνεται να επιλέξετε σεντόνια και μαξιλάρια σε ζωηρά χρώματα, ακόμα και εμπριμέ. 

Το κρεβάτι BRIMNES είναι κατασκευασμένο από μοριοσανίδα και διατίθεται σε λευκό χρώμα. Το πλεονέκτημά του είναι ότι διαθέτει δύο συρτάρια αποθήκευσης ενώ το μειονέκτημα του (μόνο για το μονό κρεβάτι) είναι ότι δεν έχει κεφαλάρι.

BRIMNES κρεβάτι ικεα

Κρεβάτι BRIMNES από την ΙΚΕΑ.

 

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved