Μοντέρνα ρολόγια τοίχου εντυπωσιακά και χρηστικά

Υπάρχουν φορές που ψάχνεις ιδέες για το τι διακοσμητικά αντικείμενα μπορείς να χρησιμοποιήσεις, ούτως ώστε να ανανεώσεις το ντεκόρ του σπιτιού σου. Το πιο εύκολο είναι να πάρεις κάποιο εντυπωσιακό και διαφορετικό αντικείμενο τοίχου. Πιο συγκεκριμένα, τα ρολόγια τοίχου εκτός από εντυπωσιακά είναι φυσικά και πολύ χρήσιμα. Σίγουρα ένα ρολόι σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού έχει χρηστική αξία όμως προσπαθήστε και φανταστείτε ένα ως καθαρά διακοσμητικό στοιχείο.

Μεγάλα ή μικρά, παλαιά ή μοντέρνα όλα μπορούν να βρουν την θέση τους στο χώρο σας. Ανασυνθέστε τον χώρο σας επιλέγοντας ένα ρολόι τοίχου ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τα χόμπι σας και δώστε προσωπικότητα και στυλ σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας.

Το ρολόι τοίχου Watch Me είναι ένα απλό στη σύλληψη, αλλά εντυπωσιακό στην εμφάνιση ρολόι.

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες ρολογιών. Ρολόγια με λατινική ή κλασική αρίθμηση, με έντονες εναλλαγές χρωμάτων αλλά και με κλασική σχεδίαση για πιominimal διακόσμηση. Ταυτόχρονα, υπάρχουν τα vintage ρολόγια τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με ένα κομψό και προσεγμένο σπίτι, ενώ δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τα μοντέρνα ρολόγια, σύγχρονα και πρωτότυπα τα οποία πολλές φορές μοιάζουν με έργα τέχνης και μαγνητίζουν το βλέμμα του επισκέπτη.

Το ρολόι τοίχου Melancholia είναι εμπνευσμένo από την ομώνυμη ταινία του Λαρς φον Τρίερ. Δεν είναι μόνο λειτουργικό, αλλά πρώτα απ 'όλα είναι ένα κομμάτι τέχνης, ένα σημείο διαλογισμού, όπου ο χρόνος μοιάζει να σταματά.

Οι Norm Architects σχεδίασαν αυτό το μίνιμαλ μαρμάρινο ρολόι τοίχου με καθαρές γραμμές σε μαύρο χρώμα, απαλλαγμένο από κάθε περιττή λεπτομέρεια. Το λιτό του design επιτρέπει να διαβάζετε την ώρα και τα λεπτά με έναν διαχρονικό τρόπο.

Όλα τα παραπάνω ρολόγια τοίχου καθώς και αρκετά επιτραπέζια ρολόγια μπορείτε να τα δείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα DesignIsThis.com. Επιλέξτε μέσα από μία ευρεία γκάμα σχεδιων βραβευμένων σχεδιαστών και εταιριών και που έχουν λάβει παγκόσμιες διακρίσεις για την ποιότητα και τον μοντέρνο τους σχεδιασμό. Πρωτοποριακό design, καλαισθητα σχέδια, άψογος σχεδιασμός ικανά να καλύψουν κάθε σας ανάγκη χρηστική και εικαστική.

Τα ρολόγια τοίχου στην σύγχρονη διακόσμηση αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά items που ανασυνθέτουν τον χώρο σας, δημιουργώντας ένα ιδανικό περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved