Αρβύλες ανδρικές και όσα ακόμη χρειάζεσαι υπό αντίξοες συνθήκες

Όταν συστηματικά καλείσαι να ανταπεξέλθεις σε συνθήκες εξαιρετικά απαιτητικές και αντίξοες, τότε χρειάζεσαι και την κατάλληλη προετοιμασία. Πολύ βασικό στοιχείο αυτής της προετοιμασίας είναι ο σωστός και ποιοτικός εξοπλισμός, για να αποφύγεις οποιοδήποτε κίνδυνο και τραυματισμό. 

Ψάχνεις ειδικές αρβύλες και σακίδια πλάτης στρατιωτικά; Δες παρακάτω τα βασικά στοιχεία που χρειάζεται να προμηθευτείς αν ανήκεις στα Σώματα Ασφαλείας, στις Ένοπλες Δυνάμεις ή αν απλά ασχολείσαι με υπαίθριες δραστηριότητες

Αρβύλες ανδρικές  

Το βασικό χαρακτηριστικό για τις αρβύλες που θα προμηθευτείς πρέπει να είναι η άνεση. Δεν χρειάζεται να είναι ένα παπούτσι «βαρύ» και άβολο, αλλά κάτι που θα το φοράς και δεν θα σε κουράζει. Βασικό επίσης είναι το να τις επιλέξεις αδιάβροχες και αντιολισθητικές για να αποφύγεις την ταλαιπωρία, αλλά και τους κινδύνους που προκύπτουν από το ολισθηρό έδαφος.

 men boots

Στρατιωτικά σακίδια

Στρατιωτικά σακίδια πλάτης υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία. Αυτό που χρειάζεται να προσέξεις είναι η υψηλή ποιότητα, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε κάθε σου ανάγκη. Επένδυσε σε ένα σακίδιο αδιάβροχο και πρακτικό, για να μπορεί να σε συνοδεύσει από τις επαγγελματικές δραστηριότητες, έως τις εκδρομές και τα ταξίδια, χωρίς να κινδυνεύει από φθορές. 

 military backpack

Βραχιόλια επιβίωσης 

Όταν πρόκειται να εκτεθείς σε αντίξοες συνθήκες πρέπει να φοράς και ένα βοηθητικό αξεσουάρ και τα βραχιόλια επιβίωσης είναι ιδανικά για αυτό τον σκοπό. Με πυξίδα για να διατηρείς τον προσανατολισμό σου, όποια διαδρομή κι αν ακολουθείς, με σφυρίχτρα για να μπορείς να εκπέμψεις σήμα σε περίπτωση που χρειαστεί, καθώς και με τσακμάκι για έναυση φωτιάς. Όλα όσα χρειάζεσαι, συγκεντρωμένα στον καρπό σου. 

 survival bracelet

 Μπες τώρα στο  tuffmensgear.com και ανακάλυψε όλη τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων για κάθε δοκιμασία σε μοναδικές τιμές! 

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved