Ρολόγια χειρός: επενδύοντας στο χρόνο

Διαχρονικά τα ρολόγια αποτελούν μία αναγκαιότητα όχι μόνο για τη  χρηστική αξία τους, αλλά και ως σύμβολο του προσωπικού στυλ και status, ένα κόσμημα, το μοναδικό που είναι ταυτόχρονα και πρακτικό. Αποτελούν ίσως το μοναδικό αξεσουάρ που χρησιμοποιείται καθημερινά.

Η τέχνη της ωρολογοποιίας που απαιτεί έμφαση στην ακρίβεια, τη λεπτομέρεια, την τελειότητα και την αισθητική στο σχεδιασμό δημιούργησε ανά τους αιώνες κομμάτια υψηλής ποιότητας και μοναδικότητας που πολλά από αυτά μπορούν να χαρακτηριστούν έργα τέχνης.

Οι καινοτομίες στην τεχνολογία οδήγησαν τους κατασκευαστές στη δημιουργία μοντέλων που διαφοροποιούνται ως προς τη φόρμα, το μηχανισμό, το υλικό ακόμη και το μέγεθος τους.

ρολογια ανδρικά, μοντέρνα ρολόγια

Στο κοσμηματοπωλείο Χαριτίδης συναντήσαμε μία μεγάλη ποικιλία από ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρολόγια, αλλά και unisex. Για έναν άνδρα το ρολόι αποτελεί πολύ σημαντικό αξεσουάρ, καθώς συμπληρώνει την εμφάνιση του, ενισχύει την εικόνα του, τον καταξιώνει στην κοινωνική του θέση. Η μεγάλη πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή από ανδρικά ρολόγια περιλαμβάνει κομμάτια που ανταποκρίνονται σε κάθε προϋπολογισμό και προτίμηση στυλ. Αν αγαπάτε το ν ήλιο και τη θάλασσα μπορείτε να διαλέξετε κάποιο αδιάβροχο, κατάλληλο για καταδύσεις. Αν είστε λάτρεις της σπορ γραμμής θα ικανοποιηθείτε από την ποικιλία μοντέλων. Ωστόσο και τα μοντέλα του κλασικού ύφους ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές προτιμήσεις.

γυναικεία ρολόγια, μοντέρνα ρολόγια, womens watches

Για μία γυναίκα επίσης το ρολόι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας της, μια υπέροχη λεπτομέρεια ενός μεγάλου στυλ που συμπληρώνει ένα κομψό ντύσιμο για όλες τις ώρες, που δίνει την αίσθηση της λεπτότητας και της χάρης στον καρπό, όταν τον κινεί για να δει την ώρα, όταν σφίγγει το χέρι, όταν σηκώνει το τηλέφωνο.

Η συλλογή από γυναικεία ρολόγια θα συγκινήσει επίσης τις πιστές οπαδούς της μόδας που θα εκτιμήσουν τα ρολόγια/βραχιόλια της συλλογής με το εκλεπτυσμένο design, τα ευγενή υλικά, τους πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους που τα κοσμούν, τα κομψά χρώματα τους.

Τέλος, η συλλογή από παιδικά ρολόγια δίνει την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους να αποκτήσουν τη συνήθεια της χρονομέτρησης, ώστε να εξοικειωθούν με την αίσθηση του χρόνου.

Αν παρόλα αυτά χρειάζεστε απλά μια συσκευή που μετρά το χρόνο, μπορείτε να ανατρέξετε στο κινητό σας τηλέφωνο. Αν όμως θέλετε επιθυμείτε κάτι περισσότερο, τότε μπορείτε να αγοράσετε στον εαυτό σας ή να δωρίσετε ένα ρολόι χειρός.

Σχετικά Άρθρα

  • Τα ρολόγια χειρός είναι αδιαπραγμάτευτα Τα ρολόγια χειρός είναι αδιαπραγμάτευτα

    Τίποτε δεν είναι περισσότερο γοητευτικό από ένα ρολόι χειρός! Δεν φοριέται αποκλειστικά για να δείχνει την ώρα, αλλά και ως σύμβολο προσωπικού στυλ, ως ενθύμιο κάποιου γεγονότος, ως σημαντικό δώρο από κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Τα ρολόγια χειρός θα βρίσκονται πάντοτε στην κορυφή των επιλογών. 

  • Ρολόγια με λιτό σχεδιασμό Ρολόγια με λιτό σχεδιασμό

    Το ρολόι, ως αντικείμενο αλλά και ως ιδέα, αποτελεί πηγή έμνευσης για σχεδιαστές, καλλιτέχνες και λογοτέχνες. Το ρολόι ως διακοσμητικό αλλά κυρίως ως χρηστικό αντικείμενο τοποθετείται σε περίοπτη θέση στο χώρο και για αυτό ο σχεδιασμός του πρέπει να είναι ιδιαίτερος και σε αρμονία με το γενικότερο ύφος του χώρου. Σε αυτό το άρθρο επιλέξαμε κομψά ρολόγια με λιτό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό σχεδιασμό.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved