Διευθυντικό γραφείο IKON

Διευθυντικό γραφείο IKON απο την εταιρεία SATO και τον Ανδρέα Βαρώτσο

Η σειρά επίπλων IKON, φέρει την υπογραφή του βιομηχανικού σχεδιαστή Ανδρέα Βαρώτσου και συνδυάζει αρκετά διαφορετικά υλικά: όπως το φυσικό ξύλο, τη μελαμίνη, το κρύσταλλο και το αλουμίνιο. Το καμπύλο προφίλ αλουμινίου αποτελεί ένα απο τα δυναμικότερα στοιχεία της σειράς και τοποθετήθηκε τόσο στα πλαϊνά των γραφείων, όσο και στις μετώπες των βιβλιοθηκών, των ερμαρίων και των συρταροθηκών.

Η σειρά περιλαμβάνει όλα τα είδη των επίπλων που χρειάζεται ένας σύγχρονος χώρος εργασίας, όπως γραφεία, προεκτάσεις, συρταροθήκες, τροχήλατα πλευρικά ερμάρια, τράπεζες συμβουλίου, ερμάρια και βιβλιοθήκες με δυνατότητες πολλών συνδυασμών.

Διευθυντικό γραφειο

Η εταιρεία Sato, φημίζεται για τον εργονομικό της σχεδιασμό. Ως εκ τούτου ο σχεδιασμός του διευθυντικού γραφείου, έγινε με γνώμονα την υψηλή αισθητική, την ποιότητα και τη λειτουργικότητα.

Διευθυντικό γραφείο της εταιρεία Sato

Βιβλιοθήκη και ερμάρια

Οι βιβλιοθήκες κλειστές ή ανοιχτές και με φύλλα απο κρύσταλλο, συμπληρώνονται από τροχήλατα πλευρικά ή κλασικά ερμάρια. Η δυνατότητα σύνθεσης βιβλιοθηκών και ερμαρίων παρέχει ευέλικτους συνδυασμούς σε υλικά και διαστάσεις. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των τροχήλατων συρταροθηκών είναι το προφίλ αλουμινίου με την επενδεδυμένη μολυβοθήκη.

Βιβλιοθήκη απο τη Sato, σειρα IKON

Τράπεζα συμβουλίου

Οι δυνατότητες του σύγχρονου διευθυντικού γραφείου επεκτείνονται και στην απαραίτητη χρήση της τράπεζας συμβουλίου Ιkon, σε μία ενδιαφέρουσα σύνθεση όπου το φυσικό ξύλο συνδυάζεται με το κρύσταλλο αμμοβολής.

σειρά διευθυντικών γραφείων της SATO

Σειρά IKON

σχεδιασμός: Ανδρέας Βαρώτσος

εταιρεία παραγωγής: Sato

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved