Layla Mehdi Pour: εμπνευσμένος σχεδιασμός σε αντικείμενα της καθημερινότητας

Η καθημερινότητα χρειάζεται κάποια πρωτότυπες ιδέες για την ανάπτυξη νέων προϊόντων που θα ικανοποιούν τους χρήστες και θα κάνουν τη ρουτίνα τους ευκολότερη.

Sophie, ρολόι τοίχου μεταβαλλόμενου σχήματος

Η Layla Mehdi Pour θα παρουσιάσει ένα ρολόι τοίχου μεταβαλλόμενου σχήματος, στην Έκθεση Indipendent Hub που παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας milan design 2014.

Όταν μεταβάλλονται τα συναισθήματά μας, μεταβάλλεται επίσης η αντίληψη που έχουμε για το χρόνο. Η Layla Mehdi Pour σχεδίασε ένα ρολόι τοίχου, που αποτελείται από δύο επικαλυπτόμενες επιφάνειες με δώδεκα γραμμές η κάθε μία. Η κάτω επιφάνεια είναι συνδεδεμένη με το μηχανισμό του ωρολογίου, αλλά η άνω μπορεί εύκολα να περιστραφεί: με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε απροσδόκητα παιχνίδια σκιών και διαφορετικές απόψεις του αντικειμένου, το οποίο μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Η Sophie, το όνομα από το γλυκό παιδί των κινουμένων σχεδίων του Hayao Miyazaki στο Moving Castle Howl, που αλλάζει εμφάνιση ανάλογα με τα συναισθήματά της, βρίσκεται σε απόλυτη συμφωνία με το ειρωνικό και χαρούμενο πνεύμα της σχεδιάστριας.

  • Είναι διαθέσιμο σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, όλα φωτεινά και ζωηρά.
  • Υλικό: Κόντρα πλακέ
  • Μέγεθος: 35 x 28 εκ.
ρολόγι τοίχου, ρολόγι τοίχου με μεταβαλλόμενη μορφή

Pardis, επίτοιχο βάζο

Αν θέλετε να έχετε έναν κήπο στον τοίχο του σπιτιού σας, αυτό το βάζο μπορεί να είναι το πρώτο σας βήμα προς την κατεύθυνση αυτή. Φέρνοντας στο μυαλό το στόχο του περσικού χαλιού να αναπαραγάγει τον επίγειο παράδεισο, αυτές οι μονάδες των βάζων δίνουν την ελευθερία να φτιάξετε το δικό σας σχέδιο, προσαρμόζοντας τους χώρους του σπιτιού σύμφωνα με το γούστο σας. Είναι τριγωνικό, ένα σχήμα που σας επιτρέπει να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να τα τοποθετήσετε.

  • Φτιαγμένο από ιταλικό χειροποίητοκεραμικό.
  • Υλικό: Κεραμικό
  • Μέγεθος : 30 x 30 x 30 cm
επίτοιχο βάζο λουλουδιών

Dan, δοχείο για λάδι και ξύδι

Φέρνοντας διασκέδαση και στην κουζίνα, η ιδέα του Dan του σετ λαδιού - ξιδιού είναι να επιτευχθεί μια οπτική αλλά και απτική αναγνώριση του αντικειμένου και αυτό γίνεται μέσα από την υλοποίηση των γραμμάτων. Χωρίς να είναι το προφανές, το δοχείο λαδιού έχει τη μορφή του γράμματος "O ", ενώ το ξύδι υπενθυμίζει ένα "Α ". Ένας έξυπνος και ταυτόχρονα τόσο άμεσος τρόπος για να διακρίνονται τα νέα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά, με καθαρές και απλές γραμμές.

  • Σχεδιασμός : Layla Mehdi Pour
  • Υλικό : Κεραμικό δοχείο Καπάκι: Φελλός
  • Χρώμα : Λευκό με ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα
δοχείο για λάδι και ξίδι επιτραπέζιο

Σχετικά με τη σχεδιάστρια

Η Layla Mehdi Pour είναι μια νέα ιρανική σχεδιάστρια, η οποία μετά τις σπουδές Γραφιστικής στο Ινστιτούτο S. Kashani στο Birjand και την αποφοίτηση από το Βιομηχανικό Σχεδιασμό στο Πανεπιστήμιο Τέχνης της Τεχεράνης, αποφασίζει να συνεχίσει τις σπουδές της στην Ιταλία, αποφοιτώντας από το IUAV της Βενετίας το 2008. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Πολυτεχνείο του Τορίνο, στον οικολογικό σχεδιασμό προϊόντων. Από εδώ και πέρα ​​ξεκίνησε την καριέρα της ως βιομηχανική σχεδιάστρια, γεμάτηφρεσκάδα και χρώμα, δημιουργώντας εκ νέου αντικείμενα της καθημερινής ζωής με την ποιητική και καινοτόμο ματιά της.

Layla Mehdi Pour: http://www.laylamehdipour.com

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved