Σπάστε τα για να τα χρησιμοποιήσετε: από το Studio Kahn

Τα διαδραστικά αντικείμενα-προϊόντα συναρπαστικά δημιουργήματα της φαντασίας και των συναισθημάτων των δημιουργών του Studio Kahn δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να ολοκληρώσουν το σχεδιασμό πριν τη χρήση!

Κεραμική αλατιέρα και πιπεριέρα

Πότε ήταν η τελευταία φορά που σπάσατε κάτι; Η κεραμική αλατιέρα και πιπεριέρα σας προσφέρει την ευκαιρία να το κάνετε! Το προϊόν έρχεται σε ένα κομμάτι και σπάζοντας το, το κάνετε χρήσιμο! Το σπάσιμο είναι μια εμπειρία παρορμητικού ξεσπάσματος, αλλά αυτή τη φορά είναι μια πράξη που δημιουργεί παρά καταστρέφει. Σε έναν κόσμο προϊόντων, των οποίων το σχήμα υπαγορεύεται αποκλειστικά από το σχεδιαστή, η Mey και ο Boaz Kahn επιτρέπουν στο χρήστη να ολοκληρώσει το σχεδιασμό ο ίδιος. Το γεγονός του σπασίματος αφήνει το σημάδι του στα προϊόντα και δίνει την τελική, μοναδική του είδους εμφάνιση.

salt-and-pepper-02
salt-and-pepper
salt-and-pepper01

Κολιέ σε σχήμα καρδιάς από κεραμικό

Δείξτε την αγάπη σας με ένα μοναδικό τρόπο! Το κεραμικό κολιέ σε σχήμα καρδιάς του Studio Kahn είναι ένα κομμάτι που εμπεριέχει ένα απρόσμενο στοιχείο της διασκέδασης: θα πρέπει να το θραύσετε για να φορεθεί! Το σπάτε μια φορά και το φοράτε για πάντα! Όταν πάρετε για πρώτη φορά αυτό το μαγευτικό κολιέ, είναι ένα μικρό γλυπτό που μοιάζει με μικροσκοπικά φτερά. Μόνο όταν το σπάσετε στη μέση και τραβήξετε προς τα έξω την κρυμμένη αλυσίδα, μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα κόσμημα. Η δράση της θραύσης δημιουργεί το δικό σας, μοναδικό κόσμημα.

red-heart-necklace

Πώς να το χρησιμοποιήσετε: Κρατήστε το κεραμικό κόσμημα με τα δύο χέρια και σπάστε το στη μέση. Θα σπάσει εύκολα στο κατάλληλο σημείο. Τραβήξτε προς τα έξω την κρυμμένη αλυσίδα και συνδέστε τα δύο μισά της καρδιάς μέσω των ενσωματωμένων μαγνητών γύρω από το λαιμό σας.

black-heart-necklace-small-how-to

Ευχαριστούμε τους δημιουργούς για την παραχώρηση του πληροφοριακού υλικού.

http://studiokahn.com/

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved