Βρύση με οργανική μορφή από τη Zaha Hadid

Ένα έργο τέχνης και τεχνολογίας για το μπάνιο ή την κουζίνα αποτελεί η βρύση με την οργανική, εκπληκτική μορφή και την κατασκευή με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, που σχεδίασε η Zaha Hadid και κατασκεύασε η εταιρία Triflow.

Αντλώντας έμπνευση από τη συνεχή ροή του υγρού στοιχείου, η μοναδική Zaha Hadid σχεδίασε τη νέα βρύση με το στόμιο, το σώμα και τη λαβή της να υποτάσσονται σε μια συνεχή καμπυλόμορφη ροή. Καινοτόμο στοιχείο της, ο επιπλέον σωλήνας στο εσωτερικό της, που επιτρέπει το φιλτραρισμένο πόσιμο νερό να ρέει ανεξάρτητα από το ζεστό και κρύο νερό του δικτύου ύδρευσης, αποφεύγοντας τη μεταξύ τους ανάμειξη.

Ενώ ο χειρισμός του ζεστού- κρύου γίνεται από μια διακριτικά σχεδιασμένη λαβή, η ροή του πόσιμου νερού ενεργοποιείται από ένα ευαίσθητο ηλεκτρικό κουμπί αφής με το logo της εταιρίας πάνω του. Το πράσινο φως που ανάβει σημαίνει τη λειτουργία της βρύσης, ενώ όταν αυτό κοκκινίζει δηλώνει την ανάγκη αλλαγής του φίλτρου επεξεργασίας του νερού και όταν αλλάζει σε κόκκινο φως δηλώνει την χαμηλή μπαταρία. Η μπαταρία δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας της βρύσης σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος.

Πληροφορίες

 • Avilion Triflow Taps
 • Σχεδιασμός: Zaha Hadid
 • Υλικό: Επιχρωμιωμένος ορείχαλκος.
 • Τελική επιφάνεια: Χρώμιο με αντανάκλαση καθρέπτη.

Σχετικά Άρθρα

 • Ανακαίνιση σπιτιού: Μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε την χρωματική παλέτα του χώρου Ανακαίνιση σπιτιού: Μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε την χρωματική παλέτα του χώρου
  traditional kitchen
  Photo by Brett Mickan Interior Design - Look for transitional kitchen design inspiration

  Αν αισθάνεστε συχνά άγχος και στρες σε κάποιο χώρο του σπιτιού σας, όπως για παράδειγμα στο καθιστικό ή στο γραφείο, ή αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ύπνο, ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε την επίδραση που έχουν τα χρώματα στην ψυχολογία σας. Τα χρώματα στους εσωτερικούς χώρους βρίσκονται παντού, στο δάπεδο, στην οροφή, στους τοίχους, στα έπιπλα, στα μικροαντικείμενα, στα υφάσματα και αλλού. Ωστόσο, οι βαμμένοι τοίχοι αποτελούν εκείνες τις επιφάνειες που καθορίζουν σημαντικά την χρωματική παλέτα ενός χώρου.

 • Διακοσμήστε του τοίχους σας με πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες κτλ και ανανεώστε το χώρο σας Διακοσμήστε του τοίχους σας με πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες κτλ και ανανεώστε το χώρο σας

  Οι τοίχοι σε ένα εσωτερικό χώρο, αποτελούν τις ιδανικές επιφάνειες, πάνω στις οποίες μπορείτε να αναρτήσετε μια πλειάδα αντικειμένων, όπως ζωγραφικά έργα, κολάζ, φωτογραφίες, διακοσμητικά αντικείμενα, αντικείμενα design κτλ. Για την ακρίβεια οι λύσεις και οι ιδέες είναι τόσες πολλές. που είναι σχεδόν αδύνατον να μην βρείτε την ιδανική λύση για το δικό σας γούστο και στιλ.

 • Πέργκολες – Διακοσμητικός χαρακτήρας και λειτουργικότητα στον κήπο Πέργκολες – Διακοσμητικός χαρακτήρας και λειτουργικότητα στον κήπο

  Όταν ο καιρός το επιτρέπει – και στην χώρα αυτό γίνεται τις περισσότερες μέρες τον χρόνο- η απόλαυση της χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο είναι ασύγκριτης αξίας. Φέτος διαμορφώστε τον κήπο σας με τον καλύτερο τρόπο, τοποθετώντας μία μοντέρνα λύση σκίασης που σας επιτρέπει να κάθεστε υπό σκιά όλες τις ώρες της ημέρας.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved