Διαμέρισμα με θέα, σε ουρανοξύστη της Νέας Υόρκης

Απο τους Hariri & Hariri

Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 45ο όροφο ενός ουρανοξύστη, στη δυτική πλευρά της Νέας Υόρκης και όπως είναι φυσικό η θέα σου κόβει την ανάσα.

09-31-14C

Οι περισσότεροι χώροι του διαμερίσματος είναι ανοιχτοί προς την εντυπωσιακή θέα που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο γνωστά σημεία της πόλης όπως το central Park και τον ποταμό Hudson.

μοντέρνο σαλόνι

Ο στόχος των μελετητών ήταν να δημιουργήσουν μια σύγχρονη κατοικία που θα χρησιμοποιούσε έξυπνα την τεχνολογία προκειμένου να κάνει τη ζωή των ενοίκων περισσότερο άνετη. Παράλληλα, έδωσαν προτεραιότητα στην πολυτέλεια και στην κομψότητα.

Οι εγκαταστάσεις του διαμερίσματος (θέρμανση, φωτισμός, οπτικοακουστικά μέσα) ελέγχονται από ένα κεντρικό σύστημα που ρυθμίζει τα επίπεδα του φωτισμού, του κλιματισμού, την υγρασία, ακόμα και τη μουσική.

09-31-16C

Η θέρμανση είναι ενδοδαπέδια και αξιοποιεί τον ατμό που παρέχεται, ούτως ή άλλως, στα διαμερίσματα του πολυόροφου κτιρίου, μειώνοντας έτσι την κατανάλωση του ηλεκτρικού ρέυματος.

09-31-11C

Το ύφος του χώρου είναι εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση της περιόδου Art Deco. Τα υλικά και οι επιφάνειες αποπνέουν τον λαμπερό αέρα και την πολυτέλεια εκείνης της περιόδου. Ιδιαίτερα η χρήση των χειροποίητων ψηφίδων (χρώματος χρυσού), οι ξύλινες, λακαρισμένες επιφάνειες, καθώς και άλλα στοιχεία όπως ο φωτισμός με led, παραπέμπουν στην περίοδο της Art Deco.

09-31-01C

Περισσότερες Φωτογραφίες

09-31-02C
διακόσμηση λουτρού
διακόσμηση μπάνιου
διακόσμηση κουζίνας, κόκκινη κουζίνα
09-31-10C
μοντέρνο υπνοδωμάτιο, ξύλο στην κρεβατοκάμαρα
δερμάτινος καναπές, θέα στο δωμάτιο
ξύλινη επένδυση
09-31-19A
ιδέες διακόσμηση σαλονιού
Hariri_Hariri_03
τηλεόραση στην κρεβατοκάμαρα

Σχετικά Άρθρα

 • Ανακαίνιση σπιτιού: Μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε την χρωματική παλέτα του χώρου Ανακαίνιση σπιτιού: Μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε την χρωματική παλέτα του χώρου
  traditional kitchen
  Photo by Brett Mickan Interior Design - Look for transitional kitchen design inspiration

  Αν αισθάνεστε συχνά άγχος και στρες σε κάποιο χώρο του σπιτιού σας, όπως για παράδειγμα στο καθιστικό ή στο γραφείο, ή αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ύπνο, ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε την επίδραση που έχουν τα χρώματα στην ψυχολογία σας. Τα χρώματα στους εσωτερικούς χώρους βρίσκονται παντού, στο δάπεδο, στην οροφή, στους τοίχους, στα έπιπλα, στα μικροαντικείμενα, στα υφάσματα και αλλού. Ωστόσο, οι βαμμένοι τοίχοι αποτελούν εκείνες τις επιφάνειες που καθορίζουν σημαντικά την χρωματική παλέτα ενός χώρου.

 • Διακοσμήστε του τοίχους σας με πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες κτλ και ανανεώστε το χώρο σας Διακοσμήστε του τοίχους σας με πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες κτλ και ανανεώστε το χώρο σας

  Οι τοίχοι σε ένα εσωτερικό χώρο, αποτελούν τις ιδανικές επιφάνειες, πάνω στις οποίες μπορείτε να αναρτήσετε μια πλειάδα αντικειμένων, όπως ζωγραφικά έργα, κολάζ, φωτογραφίες, διακοσμητικά αντικείμενα, αντικείμενα design κτλ. Για την ακρίβεια οι λύσεις και οι ιδέες είναι τόσες πολλές. που είναι σχεδόν αδύνατον να μην βρείτε την ιδανική λύση για το δικό σας γούστο και στιλ.

 • Πέργκολες – Διακοσμητικός χαρακτήρας και λειτουργικότητα στον κήπο Πέργκολες – Διακοσμητικός χαρακτήρας και λειτουργικότητα στον κήπο

  Όταν ο καιρός το επιτρέπει – και στην χώρα αυτό γίνεται τις περισσότερες μέρες τον χρόνο- η απόλαυση της χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο είναι ασύγκριτης αξίας. Φέτος διαμορφώστε τον κήπο σας με τον καλύτερο τρόπο, τοποθετώντας μία μοντέρνα λύση σκίασης που σας επιτρέπει να κάθεστε υπό σκιά όλες τις ώρες της ημέρας.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved