Καλοκαιρική διακόσμηση Beach Bar στην παραλία του Λιτοχώρου

Τα καλοκαιρινά μπαρ μυρίζουν στην κυριολεξία θάλασσα, ήλιο, ξεγνοιασιά και ελληνικό καλοκαίρι. Τα περισσότερα μπαρ προσφέρουν χαλαρωτική μουσική, ελαφριά σνακς και δροσιστικά ποτά.

Ένα από τα πιο γνωστά beach bar στη Βόρεια Ελλάδα είναι το Aqua Nova στην παραλία του Λιτοχώρου.

Φέτος το καλοκαίρι, την καλοκαιρινή διακόσμηση του Aqua Nova επιμελήθηκε η ομάδα του Vatomourou στην Κατερίνη. Το Vatomouro είναι ένα μικρό, φιλικό κατάστημα χειροποίητων ειδών στο κέντρο της Κατερίνης το οποίο έχουν δημιουργήσει και διατηρούν δύο ταλαντούχες νεαρές γυναίκες: Η Ελένη και η Νάντια.

διακόσμηση beach bar, λιτόχωρο, πλακα λιτοχώρου, beach bar

Η ομάδα εξειδικεύεται στον τομέα της βάπτισης και του γάμου (μπομπονιέρες, προσκλήσεις, στολισμός κτλ.) καθώς και στο χειροποίητο δώρο. Ωστόσο, το πάθος και οι ικανότητες των δύο νεαρών ιδιοκτητριών δεν θα μπορούσαν να περιορίσουν τη δημιουργικότητά τους μόνο σε ένα τομέα. Έτσι, πλέον το Vatomouro αναλαμβάνει και διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων πάντοτε με την ιδιαίτερη αισθητική και το προσωπικό τους στυλ.

Μαλιστα η Ελένη είχε ήδη φροντίσει να επεκτείνει τις γνώσεις και τις δεξιότητές της σπουδάζοντας σε σχολή διακόσμησης εσωτερικών χώρων. Έτσι πλέον, το Vatomouro συνδυάζοντας τις ικανότητες και τις γνώσεις της Ελένης πάνω στη διακόσμηση χώρων, αλλά και το πάθος της Νάντιας για το χειροποίητο τέχνημα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πρωτότυπων υπηρεσιών.

διακόσμηση, beach bar, λιτόχωρο

Εννοειται ότι μας άρεσαν πολύ τα αέρινα υφάσματα που κρέμονται από τα δοκάρια της στέγης, τα απαλά χρώματα και φυσικά τα μακραμε κρεμαστά διακοσμητικά. Τίποτα φυσικά δεν θα γινόταν αν δεν έμπαινε το προσωπικό γούστο και ο κόπος της Ελένης Λύτρα, μίας εκ των ιδιοκτητριών του Βατόμουρου.

εσωτερική στέγη, διακόσμηση, τουλια στη στέγη, κρεμασμένα υφάσματα από στέγη

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved