Τα γραφεία της DDΒ στην Σιγκαπούρη

Μελέτη εσωτερικού χώρου: BBFL

Η εταιρεία DDB αποτελεί μια από τις σημαντικότερες διαφημιστικές εταιρείες, παγκοσμίως. Η νέα στέγη των γραφείων της, στη Σιγκαπούρη αφορά 2 ορόφους 1000 τμ. έκαστος.

Η ομάδα BBFL, πριν προχωρήσει σε συγκεκριμένες σχεδιαστικές προτάσεις αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο παρατηρώντας τον τρόπο εργασίας των υπαλλήλων της εταιρείας και κυρίως τον τρόπο που συνεργάζονταi μεταξύ τους, συνδιαλέγονται, ανταλλάσουν απόψεις και ιδέες, διαφωνούν, με απώτερο σκοπό να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους.

Ουσιαστικά οι παρατηρήσεις τους αυτές, γύρω από τους τρόπους συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων, αποτέλεσαν και την κεντρική ιδέα του σχεδιασμού. Ως εκ τούτου, ο χώρος σχεδιάστηκε ανοιχτός, χωρίς δηλαδη διαχωριστικούς τοίχους και απομονωμένους χώρους εργασίας.

Μεγάλα τραπέζια και παγκάκια, φιλοξενούν πολλούς εργαζόμενους, τον ένα δίπλα στον αλλον, το ένα απέναντι από τον άλλο. Σε πολλά σημεία, ο χώρος μοιάζει περισσότερο με ένα πολύβουο μπαρ και λιγότερο με ένα αυστηρό χώρο εργασίας.

βιομηχανικο δαπεδο
χωρος εργασιας
σκαλα, βιβλιοθηκη, συρταρια στη σκαλα

Ομαδα σχεδιασμού - BBFL

 • Shafie Latiff
 • Ben Hwang
 • Shark Rased
 • James Loh Shixiong

Φωτογραφίες

 • Living Pod

Στοιχεία έργου

 • Area: 40,000 square feet
 • Τοποθεσία: Pico Center (Singapore)
 • Ολοκλήρωση έργου: December 2010

Σχετικά Άρθρα

 • Ανακαίνιση σπιτιού: Μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε την χρωματική παλέτα του χώρου Ανακαίνιση σπιτιού: Μια μοναδική ευκαιρία να αλλάξετε την χρωματική παλέτα του χώρου
  traditional kitchen
  Photo by Brett Mickan Interior Design - Look for transitional kitchen design inspiration

  Αν αισθάνεστε συχνά άγχος και στρες σε κάποιο χώρο του σπιτιού σας, όπως για παράδειγμα στο καθιστικό ή στο γραφείο, ή αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ύπνο, ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε την επίδραση που έχουν τα χρώματα στην ψυχολογία σας. Τα χρώματα στους εσωτερικούς χώρους βρίσκονται παντού, στο δάπεδο, στην οροφή, στους τοίχους, στα έπιπλα, στα μικροαντικείμενα, στα υφάσματα και αλλού. Ωστόσο, οι βαμμένοι τοίχοι αποτελούν εκείνες τις επιφάνειες που καθορίζουν σημαντικά την χρωματική παλέτα ενός χώρου.

 • Διακοσμήστε του τοίχους σας με πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες κτλ και ανανεώστε το χώρο σας Διακοσμήστε του τοίχους σας με πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες κτλ και ανανεώστε το χώρο σας

  Οι τοίχοι σε ένα εσωτερικό χώρο, αποτελούν τις ιδανικές επιφάνειες, πάνω στις οποίες μπορείτε να αναρτήσετε μια πλειάδα αντικειμένων, όπως ζωγραφικά έργα, κολάζ, φωτογραφίες, διακοσμητικά αντικείμενα, αντικείμενα design κτλ. Για την ακρίβεια οι λύσεις και οι ιδέες είναι τόσες πολλές. που είναι σχεδόν αδύνατον να μην βρείτε την ιδανική λύση για το δικό σας γούστο και στιλ.

 • Πέργκολες – Διακοσμητικός χαρακτήρας και λειτουργικότητα στον κήπο Πέργκολες – Διακοσμητικός χαρακτήρας και λειτουργικότητα στον κήπο

  Όταν ο καιρός το επιτρέπει – και στην χώρα αυτό γίνεται τις περισσότερες μέρες τον χρόνο- η απόλαυση της χαλάρωσης κάτω από τον ήλιο είναι ασύγκριτης αξίας. Φέτος διαμορφώστε τον κήπο σας με τον καλύτερο τρόπο, τοποθετώντας μία μοντέρνα λύση σκίασης που σας επιτρέπει να κάθεστε υπό σκιά όλες τις ώρες της ημέρας.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved