Τι χρώμα πάτωμα laminate να βάλω σε διαμέρισμα με σκούρα έπιπλα, γκρι καναπέδες και σκούρη κουζίνα σε μοντέρνο ύφος;

Τι χρώμα πάτωμα laminate να βάλω σε διαμέρισμα με σκούρα έπιπλα, γκρι καναπέδες και σκούρη κουζίνα σε μοντέρνο ύφος; https://www.houzz.com/photos/88040/living-room-contemporary-living-room-other

Ερώτηση αναγνώστη:

“Τι χρώμα πάτωμα λάμινειτ να βάλω σε διαμέρισμα με σκούρα έπιπλα, γκρι καναπέδες και σκούρη κουζίνα σε μοντέρνο ύφος;”. Αποστόλης

Η απάντηση μας

Για να επιτύχετε αρμονικό συνδυασμό των σκούρων επίπλων και ντουλαπιών κουζίνας με γκρίζους καναπέδες πρέπει να επιλέξετε ένα ζεστό, φωτεινό χρώμα στο δάπεδο σας. Αναφέρετε το μοντέρνο ύφος του χώρου.

Συνδυάζοντας όλες τις παραμέτρους καταλήγουμε στην πρόταση δαπέδου laminate σε χρώμα οξιάς, ανοιχτόχρωμο, ζεστό που προκαλεί θαλπωρή στους σύγχρονους χώρους.

www.corporateofficefurnitureonline.co.uk

Σχετικά Άρθρα

 • Δάπεδα laminate, μια άριστη επιλογή για το πάτωμα Δάπεδα laminate, μια άριστη επιλογή για το πάτωμα

  Τα δάπεδα laminate είναι μια καλή εναλλακτική λύση έναντι του φυσικού ξύλου, όταν θέλετε τη ζεστασιά και την ομορφιά του ξύλινου πατώματος χωρίς τα προβλήματα στην τοποθέτηση και τη συντήρηση. Αυτή η ελκυστική λύση για το δάπεδο είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύ φάσμα τιμών, χρωμάτων και απομιμήσεων ξύλου.

  Είναι ιδανική επιλογή για νοικοκυριά με ζωηρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα, γιατί υπερτερεί του φυσικού ξύλου σε αντοχή.Τα δάπεδα laminate είναι μία από τις πιο ευέλικτες, ανθεκτικές και οικονομικές λύσεις δαπέδων στην αγορά σήμερα.

  Λόγοι για να επιλέξετε δάπεδο LAMINATE

  • Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που καλύπτουν και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες διακόσμησης.
  • Έχουν πολύ μεγάλη αντοχή στη βαριά χρήση (τριβή, χτυπήματα, χάραξη, κυλιόμενα φορτία, κάψιμο από τσιγάρα, μυτερά τακούνια, χημικές ουσίες και λεκέδες).
  • Είναι αντιολισθηρά, αντιστατικά, αντιαλλεργικά, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
  • Η τοποθέτηση τους είναι πολύ εύκολη και η τιμή τους οικονομική (περίπου 30% φθηνότερα του φυσικού ξύλου).
  • Τοποθετούνται σε οποιαδήποτε επιφάνεια (ενισχυμένη τσιμεντοκονία πάχους 4χιλ., μωσαϊκό, μάρμαρο, πλακάκι, παλαιό ξύλινο πάτωμα).
  • Το δάπεδο από laminate αποξηλώνεται και επανατοποθετείται 3-4 φορές.
  • Σε περίπτωση φθοράς υπάρχει δυνατότητα τοπικής αντικατάστασης της σανίδας.
  • Καθαρίζονται εύκολα και δε χρειάζονται τρίψιμο ή λουστράρισμα.
  • Είναι απόλυτα συμβατά με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης.
  • Το μικρό πάχος τους (περ.1 εκ.) και η οικονομική τιμή τους τα κάνει ιδανικά για ανακαινίσεις.
  • Τοποθετούνται ‘πλωτά’ ή κολλητά με ειδική ελαστική κόλλα.

  Τεχνικά χαρακτηριστικά

  Το δάπεδο laminate αποτελείται από τρία στρώματα. Η επιφανειακή στρώση του είναι μελαμίνη με διακόσμηση ειδικής επεξεργασίας. Η στρώση αυτή έχει υψηλής αντοχής προστατευτικό φιλμ.Στη συνέχεια υπάρχει ο πυρήνας από HDF (υψηλής πάχους πυκνότητας ινόπλακα από ίνες ξύλου, με την προσθήκη κόλλας) επεξεργασμένος εργοστασιακά κατά της υγρασίας. Πλευρικά η κάθε σανίδα είναι διαμορφωμένη σε μια διατομή ‘ κλειδώματος’ για απόλυτη εφαρμογή.Κάτω από τον πυρήνα υπάρχει ένα στρώμα μελαμίνης και τέλος προαιρετικά υπάρχει και ηχομονωτικό υλικό.

  Υπάρχουν διάφοροι τύποι laminate ανάλογα της χρήσης που προορίζονται: γενική και βαριά οικιακή χρήση, γενική και ελαφριά επαγγελματική χρήση, βαριά επαγγελματική χρήση.

  Σχεδιάστε το laminate δάπεδο σας με προσοχή και φαντασία και ενοποιείστε ή συνδυάστε τα δάπεδα των διαφορετικών χώρων σας. Έτσι θα επιτύχετε ώστε το δάπεδο σας να γίνει το κεντρικό σημείο στη διακόσμηση του χώρου σας.

  Πηγή φωτό: http://www.quick-step.com/

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved