Στρώματα: Ποια θα γίνουν το καλύτερο μέρος του κόσμου για εσένα

Είναι αναμφισβήτητο ότι η καθημερινότητα γίνεται πολλές φορές εξαντλητική. Οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και οι αλλεπάλληλες υποχρεώσεις σε κάνουν να γυρνάς πολλές φορές στο σπίτι με τέτοια κούραση, ώστε το μόνο που αναζητάς είναι το κρεβάτι σου.

Τι γίνεται όμως όταν το κρεβάτι σου δεν σου προσφέρει την ξεκούραση και την χαλάρωση που απεγνωσμένα χρειάζεσαι;

Όλα ξεκινούν από το στρώμα 

Όσο καλαίσθητο και όμορφο κι αν είναι το κρεβάτι σου, δεν θα σου δώσει τη λύση στο πρόβλημα σου. Το στρώμα είναι το πιο σημαντικό για να μπορέσεις να απολαύσεις έναν ύπνο ποιοτικό, χωρίς άβολες διακοπές. Γι’ αυτό, η αναζήτηση του κατάλληλου στρώματος είναι μια διαδικασία που μπορεί να σου ακούγεται απαιτητική, αλλά δεν είναι και σε βάθος χρόνου θα σε αποζημιώσει!

Ποιο στρώμα να επιλέξω; 

Η επιλογή στρώματος είναι μια καθαρά προσωπική διαδικασία και δεν υπάρχει μια απάντηση που να ανταποκρίνεται σε όλους, από τη στιγμή που οι ανάγκες κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικές. 

Είτε απολαμβάνεις το διπλό σου στρώμα μόνος, είτε με το έτερον ήμισυ,ήρθε η ώρα να αλλάξεις στρώμα και μαζί και τη ζωή σου!

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σου, παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένες επιλογές στρωμάτων, που ικανοποιούν κάθε απαίτηση και ξεπερνούν κάθε προσδοκία.  

Μονά στρώματα που δεν περιορίζονται

Το γεγονός ότι το κρεβάτι σου είναι μονό, δεν σημαίνει ότι πρέπει να περιορίζεσαι ως προς τη δυνατότητα επιλογών. Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα για να διαλέξεις. 

single mattress

Επίλεξε ένα στρώμα Sleepwell, με ύφασμα Sleepwell Energy με μικροσωματίδια φυσικών ορυκτών, τα οποία διαθέτουν θεραπευτικές ιδιότητες και σου χαρίζουν αναζωογόνηση. Με ανώστρωμα που αφαιρείται και πλένεται, καθώς και με δύο πλευρές στήριξης – σκληρή και μαλακή – ανάλογα με το τι χρειάζεσαι. Για να γίνει το μονό κρεβάτι σου επίγειος παράδεισος!

Διπλά στρώματα για κάθε ανάγκη 

Ο ποιοτικός ύπνος είναι κάτι που χρειαζόμαστε όλοι και ειδικά μεταξύ των ζευγαριών πολλές φορές σημειώνονται εντάσεις για αυτό τον λόγο. Επένδυσε, λοιπόν, σε ένα από τα καλύτερα διπλά στρώματα. 

mattress twin size

Με ένα στρώμα GrandSuite δημιούργησε στο υπνοδωμάτιό σου προδιαγραφές σουίτας, για ύπνο 5 αστέρων. 

Με βαμβακερό, υδροαπωθητικό ύφασμα στην επιφάνεια, το οποίο έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για τα ακάρεα, ανώστρωμα που βγαίνει και πλένεται εύκολα, καθώς και εξαερισμό και διαφορετικό βαθμό σκληρότητας στην κάθε πλευρά του, το στρώμα αυτό δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς ούτε στιγμή!

Μπες στο istikbalkimerland.gr και ανακάλυψε τη μεγάλη συλλογή από στρώματα ανατομικά, καθώς και στρώματα ορθοπεδικά για να αναβαθμίσεις τον ύπνο σου!

 

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved