Αξεσουάρ μπάνιου: Ποια χρειάζεσαι εσύ;

Τα αξεσουάρ μπάνιου είναι μία σειρά από αντικείμενα που θα κάνουν πολύ ευκολότερη τη ζωή σου. Δεν πιάνουν χώρο, αλλά αντιθέτως τον αυξάνουν με πρακτικότητα!

Το μπάνιο είναι ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους στο σπίτι ή την επιχείρηση. Στο σπίτι το χρησιμοποιείς εσύ, η οικογένεια και οι επισκέπτες, ενώ στην επιχείρηση όλο το προσωπικό και οι πελάτες. 

Αυτό σημαίνει πως ως χώρος έχει ιδιαίτερες ανάγκες και  πρέπει να προσφέρει πρακτικότητα σε όλους και αυτό μπορείς να το πετύχεις με τα αξεσουάρ μπάνιου.

Δες τι περιλαμβάνει η κατηγορία και ποια απ’ όλα τα αξεσουάρ μπάνιου χρειάζεσαι εσύ:

Φωτιστικά Μπάνιου

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ενός μπάνιου είναι ο φωτισμός του. Τα φωτιστικά μπάνιου εξυπηρετούν πολύ πρακτικές ανάγκες και ταυτόχρονα ικανοποιούν την αισθητική μας. Μπορείς να τα βρεις σε διάφορα σχέδια και μεγέθη που να ταιριάζουν με την αισθητική του χώρου και να δένουν φυσικά με το έπιπλο του μπάνιου. Μπορείς να επιλέξεις φωτιστικά μπάνιου με απλές λάμπες ή leds!

Καθρέπτες Μπάνιου

Οι καθρέπτες μπάνιου ένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ που καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το διακοσμητικό στιλ του μπάνιου σου. Είναι απαραίτητοι για να μπορείς να καλλωπίζεσαι, να ετοιμάζεσαι και φυσικά να βλέπεις λεπτομέρειες στο πρόσωπο και το σώμα σου. Μπορείς να βρεις πραγματικά πολλές λύσεις οι οποίες θα ταιριάζουν με το έπιπλο μπάνιου που έχεις διαλέξει. Στο εμπόριο θα βρεις μεμονωμένους ή ενσωματωμένους καθρέπτες.

Επικαθήμενα

Τα επικαθήμενα αξεσουάρ μπάνιου τα βρίσκεις τις περισσότερες φορές υπό τη μορφή σετ. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι σαπουνοθήκες, η θήκη για τις οδοντόβουρτσες και φυσικά το δημοφιλέστερο, η αντλία για το υγρό σαπούνι χεριών. Αρκετοί επιλέγουν να έχουν δύο αντλίες όπου στη μία είτε προσθέτουν πλέον αντισηπτικό, είτε κρέμα χεριών για περιποίηση και ενυδάτωση μετά το πλύσιμο τους.

Επιτοίχια

Τα επιτοίχια αξεσουάρ μπάνιου είναι όλα όσα δένουν στον τοίχο δηλαδή η θήκη για το σαπούνι, οι διάφορες κρεμάστρες για πετσέτες, ο μηχανισμός για το ρολό χαρτί υγείας και διάφοροι άλλοι «γάντζοι» που κρατούν αντικείμενα.

Σπογγοθήκες

Οι σπογγοθήκες είναι το σημείο που θα αφήσεις το σφουγγάρι σου. Μπορείς να βρεις απλές ή επιτοίχιες. Η επιλογή εξαρτάται καθαρά από την αρχιτεκτονική του μπάνιου σου.

Χειρολαβές

Πρόκειται για μία από τις πολύ πρακτικές λύσεις που προσφέρουν ασφάλεια και είναι ιδιαίτερα φιλικές για άτομα που έχουν δυσκολία στην κίνηση ή αστάθεια. Οι χειρολαβές είναι ουσιαστικά το σημείο στο οποίο μπορεί να κρατηθεί κάποιος.

Χαρτοδοχεία και πιγκάλ

Τα χαρτοδοχεία επιλέγονται πολλές φορές να είναι στο ίδιο χρώμα με τα πιγκάλ. Πρόκειται για έναν χώρο υγιεινής για την εναπόθεση των χρησιμοποιημένων χαρτιών, ενώ το πιγκάλ σε βοηθά στο καθάρισμα της τουαλέτας. Η ποιότητα τους εξασφαλίζει την καλή λειτουργία του μηχανισμού και την αντοχή τους.

 

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved