Για πλακάκια παντός χώρου, οι δρόμοι οδηγούν στη ΡΕΛΛΟΣ!

Αναζητάτε πλακάκια δαπέδου ή τοίχου για τον εσωτερικό ή εξωτερικό σας χώρο; Η ΡΕΛΛΟΣ με έδρα την Πάτρα, σας προσφέρει τεράστια ποικιλία από κορυφαίους κατασκευαστές όπως Cerdisa, Keratile και Roca, σε ασυναγώνιστες προσφορές!

Τετράγωνα ή παραλληλόγραμμα, μονόχρωμα ή πολύχρωμα, σε ματ ή γυαλιστερή υφή, γρανιτένια, πορσελανάτα ή κεραμικά, όλα τους ξεχωρίζουν για τη μεγάλη ανθεκτικότητα σε καταπονήσεις και υγρασία και γι’ αυτό είναι ιδανικά είτε για τον χώρο της κουζίνας, είτε για το μπάνιο, είτε για την πισίνα.

Πλακάκια δαπέδου για χώρους καλαίσθητους!

Βρείτε πλακάκια δαπέδου, που όλοι θα σας ρωτούν από πού τα πήρατε! Η εταιρεία ΡΕΛΛΟΣ, διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από πλακάκια για πάτωμα, που μπορούν να βρουν θέση σε κάθε σπίτι, είτε κλασικό είτε σύγχρονο. Ανακαλύψτε πλακάκια εσωτερικού χώρου για την κουζίνα και το μπάνιο σας, κατασκευασμένα από κορυφαίας ποιότητας και μεγάλης αντοχής υλικά, όπως γρανιτοπλακάκια, συνδυάστε τα με τα κατάλληλα πλακάκια τοίχου και διαμορφώστε τον χώρο σας, όπως ακριβώς τον επιθυμείτε. Επιλέξτε πλακάκια κορυφαίων κατασκευαστών, όπως Cerdisa, Keratile και Ricchetti, στις διαστάσεις και στην υφή που επιθυμείτε και επωφεληθείτε από τις εκπληκτικές προσφορές!

Πλακάκια κουζίνας… μούρλια!

wall tiles

Σε μια κουζίνα, εκτός από τα ηλεκτρικά είδη, αυτό που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αισθητική της, είναι τα πλακάκια κουζίνας και εκείνα που θα βρείτε στη ΡΕΛΛΟΣ είναι βέβαιο πως θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας. Μονόχρωμα, λευκά ή μαύρα, χρωματιστά, τετράγωνα ή εξάγωνα, με γυαλιστερό ή ματ φινίρισμα και σε διάφορα μοντέρνα ή vintage σχέδια είναι ό,τι πρέπει για κουζίνα. Εξερευνήστε την πλήρη συλλογή και επιλέξτε γρανιτοπλακάκια με εφέ μάρμαρο, με σχέδιο μωσαϊκού και 3D τύπου πέτρας, πλακάκια ψηφίδα ή πορσελανάτα με σχέδιο τουβλάκια και… μαγειρέψτε την κουζίνα των ονείρων σας! Επισκεφθείτε το rellos.gr και επενδύστε στις προτάσεις κορυφαίων εταιρειών του χώρου, όπως Roca, Keratile, Cerdisa για μια κουζίνα… μούρλια!

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved