Ανανεώστε το χώρο σας με μοναδικά έπιπλα γραφείου και σπιτιού

Όταν το σπίτι μετατρέπεται σε γραφείο, τότε πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη διακόσμηση προκειμένου ο χώρος μας να είναι αισθητικά όμορφος και ταυτόχρονα λειτουργικός. Εμείς σας δίνουμε μια λίστα με τα απαραίτητα είδη τα οποία πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γραφείο για να είναι πλήρως εξοπλισμένο:

 • Γραφεία

Το γραφείο είναι το βασικότερο έπιπλο. Βασικό tip είναι να το επιλέξετε ώστε να σας εξυπηρετεί περισσότερο καθώς σε αυτό θα περνάτε αρκετές ώρες καθημερινά και φυσικά να εναρμονίζεται με τη συνολική διακόσμηση του χώρου. Είτε επιθυμείτε το γραφείο σας να έχει είτε μοντέρνο είτε παραδοσιακό στιλ, οι επιλογές σε έπιπλα γραφείου είναι πολλές!

έπιπλα γραφείου, μοντέρνο έπιπλο γραφείου, παραδοσιακ΄'ο έπιπλο γραφείου

 • Συρταριέρες

Ένα ακόμη βασικό έπιπλο είναι οι συρταριέρες, σταθερές ή τροχήλατες, μέσα στις οποίες μπορείτε να αποθηκεύετε υλικό το οποίο είναι χρήσιμο για την εργασία σας.

συρταριέρα, τροχήλατη συρταριέρα

Επίσης, αν ταυτόχρονα θέλετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές με καταπληκτικές τιμές, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προσφορές σε έπιπλα σπιτιού που σας παρέχουμε!

Αν έχετε μικρό χώρο επενδύστε σε έναν διθέσιο καναπέ, σε μαύρο χρώμα, μια all time classic επιλογή που ταιριάζει με όλα τα στιλ και θα μεταμορφώσει το σαλόνι σας.

διθέσιος καναπές, μαύρος καναπές

Τέλος, επενδύστε σε μια πολυθρόνα η οποία θα σας χαρίσει άνεση και θα σας ξεκουράζει από το άγχος της καθημερινότητας.

 

Σχετικά Άρθρα

 • Καναπέδες - Διαστάσεις Καναπέδες - Διαστάσεις

  ΔΙΘΕΣΙΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ: τυπικές διαστάσεις

  ΤΡΙΘΕΣΙΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ: τυπικές διαστάσεις

  Ο καναπές απαιτεί ελεύθερο χώρο μπροστά του περίπου 25 εκ., προκειμένου οι χρήστες να κάθονται με άνεση και να κινούν ελεύθερα τα πόδια τους.

  Στις συνολικές διαστάσεις του καναπέ συμπεριλαμβάνονται τα μπράτσα και η πλάτη. Το πλάτος των μπράτσων και της πλάτης διαφέρει ανάλογα με το συγκεκριμένο σχέδιο του καναπέ.

 • Συρταριέρα από τον Joe Colombo Συρταριέρα από τον Joe Colombo

  Η ιστορία μιας συρταριέρας

  Είμαι ένα σύστημα αποθήκευσης που ονομάζομαι Boby. Τα συρτάρια κα τα ράφια μου μπορούν να φιλοξενήσουν τα πάντα. Είχα αρχικά σχεδιαστεί για να ανταποκρίνομαι στις ανάγκες του αρχιτέκτονα σχεδιαστή, αλλά με τα χρόνια, έχω μπει σε σπίτια, γραφεία, ιατρεία και εργαστήρια.Μπορώ να αποθηκεύσω τα εργαλεία του γιατρού, τα χρώματα της ζωγράφου, το make-up, το χαρτί, ακόμα και τα φυτά. Από την άλλη πλευρά, χάρη στην ευελιξία μου, υπάρχει η δυνατότητα να συνδυαστώ κάθετα με διαφορετικούς τρόπους, που προσφέρουν εξατομικευμένες ρυθμίσεις αποθήκευσης και, χάριv αυτού, θεωρώ τον εαυτό μου πράγματι έναν πολύ ευπροσάρμοστο φίλο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved