Το φωτιστικό Tress του Marc Sadler

Το φωτιστικό Tress του Marc Sadler http://www.houzz.com/photos/199599/Foscarini-Tress-Table-Lamp-modern-table-lamps

Κατασκευάζεται από την εταιρία Foscarini με σύνθετα υλικά παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιεί και σε άλλες συλλογές φωτιστικών. Οι πλεγμένες εμποτισμένες με ρητίνη ίνες του παραπέμπουν στην υφή των καλαθιών και δημιουργείται ένα πολύ ελκυστικό αισθητικό αποτέλεσμα για την όραση και την αφή.

Η συλλογή διατίθεται σε τρία χρώματα, λευκό, μαύρο και κόκκινο με διαφορετική προσωπικότητα το καθένα. Το μαύρο υπογραμμίζει έντονα την πλεκτή δομή, προσφέροντας τρισδιάστατο διακοσμητικό αποτέλεσμα, το λευκό έχει μια πιο διακριτική παρουσία, ενώ η κόκκινη εκδοχή δίνει έμφαση στο παιχνίδι του φωτός και της σκιάς στην πλεκτή δομή του φωτιστικού.

Διατίθεται σε φωτιστικό οροφής, δαπέδου και επιτραπέζιας λάμπας σε τρία μεγέθη. Η μέγιστη διάμετρος είναι 48 εκ. και το μέγιστο ύψος είναι 200 εκ. με το καλώδιο.

Σχετικά Άρθρα

  • TsDeco: Έπιπλα μπάνιου, σωστά αξεσουάρ και κατάλληλος φωτισμός TsDeco: Έπιπλα μπάνιου, σωστά αξεσουάρ και κατάλληλος φωτισμός

    Ο χώρος της υγιεινής σας είναι ένα από τα σημαντικότερα δωμάτια του σπιτιού. Εκεί χαλαρώνετε μετά από μία δύσκολη μέρα, κάνοντας ένα ντουζ και ετοιμάζεστε για όλες τις δραστηριότητες που έχετε να κάνετε μέσα στην ημέρα.

  • Φωτισμός: Συμβουλές για ένα ατμοσφαιρικό και απόλυτα λειτουργικό φωτισμό στην κατοικία Φωτισμός: Συμβουλές για ένα ατμοσφαιρικό και απόλυτα λειτουργικό φωτισμό στην κατοικία

    Το φως είναι το άυλο στοιχείο της διακόσμησης ενός χώρου. Ωστόσο, αποτελεί ένα βασικότατο εργαλείο που επηρεάζει όχι μόνο την ατμόσφαιρα του χώρου αλλά και τη λειτουργικότητά του. Σε περίπτωση που έχετε απευθυνθεί σε επαγγελματία διακοσμητή θα πρέπει να ζητήσετε η μελέτη να περιλαμβάνει και ολοκληρωμένη μελέτη φωτισμού. Για μελέτη διακόσμησης και φωτισμού σε ανακαίνιση σπιτιου απευθυνθείτε στη κατασκευαστική εταιρεία ανακαινίσεων του Ιωάννη Φούσκα.

  • Ένα ξύλινο φωτιστικό "Φτιάξτο μόνος σου" Ένα ξύλινο φωτιστικό "Φτιάξτο μόνος σου"

    Το φωτιστικό BAU (Bau στα γερμανικά σημαίνει κατασκευή) της σχεδιάστριας Vibeke Fonnesberg Schmidt αποτελεί μια τρισδιάστατη σύνθεση ή καλύτερα ένα γλυπτό, που παίζει με το χρώμα το φώς και τη γεωμετρία.

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

STYLING & DESIGN

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved