Σχεδίασε την κουζίνα σου

Σχεδίασε την κουζίνα μόνος σου με το δωρεάν πρόγραμμα "σχεδιαστής κουζίνας" από την ΙΚΕΑ.

Η εφαρμογή είναι Online, δηλαδή δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια σύνθετη εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Παρόλα αυτά, την πρώτη φορά χρειαζεται να γίνει αυτόματα μια μικρή εγκατάσταση.

Για να σχεδιάσετε online: Σχεδιαστής κουζίνας ΙΚΕΑ

Πως θα σχεδιάσετε την κουζίνα σας

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να σχεδιάσετε τους τοίχους και να τοποθετήσετε τις πόρτες και τα παράθυρα. Στην συνέχεια μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε ράφια, συρτάρια, επιτοίχια ράφια, συσκευές, κλπ.

Το επόμενο βήμα είναι να προσθέσετε την τραπεζαρία, τα καθίσματα και διάφορα αξεσουάρ του χώρου.

Καλό είναι, πρίν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε να διαβάσετε τις οδηγίες χρήσης αλλά και να κάνετε εγγραφή, ώστε να μπορέσετε να αποθηκεύσετε το σχέδιο σας (είτε όταν το ολοκληρώσετε είτε για να το συνεχίσετε αργότερα).

Η άποψή μας

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και είναι κατάλληλο για τον ερασιτέχνη, που θέλει να διαμορφώσει μόνος του, την κουζίνα του. Παρόλα αυτά, δεν κάνει για επαγγελματική χρήση.

Επίσης η εφαρμογή είναι λίγο "αργή" ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα zoom (τουλάχιστον εμείς δεν την βρήκαμε) παρα μόνο η δυνατότητα για μεγέθυνση της εικόνας.

Θετικό είναι ότι η βιβλιοθήκη των επίπλων είναι ευρύτατη και επιπλεόν τα έπιπλα αναγράφονται με τις διαστάσεις του.

σχεδιαστης κουζινας, προγραμμα σχεδιασης κουζινας

Περισσότερες πληροφορίες: εδω

Σχετικά Άρθρα

 • Νησίδα κουζίνας: συμβουλές σχεδιασμού Νησίδα κουζίνας: συμβουλές σχεδιασμού

  Ανακαίνιση κουζίνας με νησίδα από την κατασκευαστική εταιρία του Ιωάννη Φούσκα

  Η ανακαίνιση της κουζίνας ενός σπιτιού αποτελεί μια επιλογή που ανανεώνει την όψη και τη λειτουργικότητα του χώρου. Μπορεί να αυξήσει την αξία του σπιτιού στην κτηματαγορά ή να βελτιώσει την καθημερινότητα της οικογένειας. Επίσης μπορεί να συνδυαστεί με ευρύτερη ανακαίνιση σπιτιού, οπότε το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό.

 • Θέματα ασφάλειας στην κουζίνα Θέματα ασφάλειας στην κουζίνα

  Το 45% περίπου των οικιακών ατυχημάτων συμβαίνουν στο χώρο της κουζίνας. Εκείνοι που βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο να υποστούν κάποιο σοβαρό ή λιγότερο σοβαρό ατύχημα είναι τα ηλικιωμένα άτομα άνω των 65 ετών και τα μικρά παιδιά με ηλικία μικρότερη των 5 ετών.

  Ο κακός σχεδιασμός αλλά και η ελλιπής συντήρηση αποτελούν βασικά, αν και όχι τα μοναδικά, αίτια πρόκλησης ατυχημάτων στην κουζίνα. Για αυτό το λόγο, στην επόμενη ανακαίνιση κουζίνας, εκτός από τη διακόσμηση και το στυλ της κουζίνας, θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη και τα θέματα ασφάλειας. Επισημαίνεται ωστόσο, ότι πολλά ατυχήματα οφείλονται στους ίδιους τους χρήστες. Για παράδειγμα όταν πρόκειται για ενήλικες μερικές συμπεριφορές που μπορεί να οδηγήσουν σε ατυχήματα είναι η βιασύνη, η απροσεξία και η κούραση. Στα μικρά παιδια η περιέργεια, η υπερκινητικότητα και η απειθαρχία μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε ατηχύματα.

  Σχεδιασμός κουζίνας

  Για ένα ασφαλές μαγείρεμα, η εστία μαγειρέματος, ο πάγκος εργασίας και ο νιπτήρας θα πρέπει να βρίσκονται σε μία αδιάσπαστη συνέχεια. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός αποτρέπει το κουβάλημα σκευών, όπως τηγάνια, κατσαρόλες και κουτάλια, σε μεγάλη απόσταση κατά μήκος διαδρόμων κυκλοφορίας.

  κουζίνα, σχέδιο

 • Μυστικά οργάνωσης της κουζίνας Μυστικά οργάνωσης της κουζίνας

  Μια ιδέα για οικονομική ανακαίνιση κουζίνας είναι σωστή οργάνωση των τροφίμων, των σκευών και των προιόντων με λειτουργικό τρόπο. Πως μπορούμε ωστόσο να οργανώσουμε την κουζίνα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε να βρίσκουμε τα προϊόντα και τα σκεύη εύκολα και γρήγορα;

Τελευταίες Απαντήσεις

Decosoup.com

Decobook.gr
© Copyright 2010 - DecoBook. All Rights Reserved